![](/img/sanjob_logo2.png)
با ، آیا امکان نصب navigation system روی rav4 xle هست؟ یعنی حالتی که بدون وصل کردن موبایل به کابل باشه، این مدل که موبایل با سیم باید وصل بشه به ماشین خیلی ابتدایی و ناجوره، باعث تعجّب است که در سال ۲۰۲۱ هنوز یک سیستم gps روی ماشین تویوتا با قیمت حدود ۵۰ هزار دلار نیست، ممنون خواهم شد از راهنماییتون، ت باشین
2021-10-09 11:44:00 Toronto ماشین #ماشینوقتتون بخیر، چرا نیست میتونید نصب کنید، تویوتا البته نصب نمیکنه براتون، میتونید ببریدش جاهای خصوصی، منتها اگر ماشینتون چیزیش شد یا یکی از کامپیوترهاش از کار افتاد، یا خدای نکرده بعلت اینکه به سیم کشی هاش دست زدن ( افرادی غیر از تکنیسین های تویوتا)اتیش گرفت، حتی یک دلار هم بهتون نمیدن. این رو در نظر بگیرید این روزها عملا جی پی اس هایی که ثابت هستند در ماشین بدرد نمیخورن چون اطلاعتشون زنده نیست. نکته دوم، نمیدونم راوفورتون رو از کجا خریدین ولی حتی مدل لیمیتد راوفور هم ۵۰ هزار دلار نیست( البته مدل لیمیتد خودش جی پی اس داره)نکته سوم، تویوتا بیشترین چیزی که براش مهمه ایمنی ماشینه و ماندگاری و کیفیت، نه شکل و قیافه و تجهیزات داخل و برای همینه که تویوتا رو راحت میتونی نزدیک یک میلیون کیلومتر راه ببری. نکته اخر اینکه، در اینده نه چندان دور تویوتا هم با wireless Apple CarPlay میاد( تاندرا ۲۰۲۲ این تکنولوژی رو داره) موفق باشید
2021-10-09 13:41:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من امروز ساعت ۱۱:۵۰ سنتر اوکویل امتحان رانندگی دارم و کسی که قرار بود با ماشینش برم کنسل کرده!! کسی هست با ماشینش امروز امتحانمو بدم؟ و هزینش چقدر میشه؟ ممنون
2021-08-30 10:18:00 #Canada [ماشین] ماشین
من شنیدم برای اجاره ی روزانه ی ماشین یه کد هایی هست که اگر وارد کنیم توی سایت ها هزینه اش کم تر می سه کسی اطلاعاتی در موردش داره؟
2021-08-30 11:08:00 #Canada [توی سایت] ماشین
آیا در بیمه TD و یا All estate دوستی را برای بیمه ماشین می شناسید ؟ لطفا به بنده معرفی نمایید.
2021-08-30 11:11:00 #Toronto [ماشین] ماشین
اساتید، من خانمم ماشین برده بیرون تصادف کرده، الان باید گواهی نامه و بیمه نامه و شماره تلفن طرف دیگه تصادف بگیره و بیاد دیگه درسته؟
2021-08-31 10:35:00 #Montreal [گواهی نامه] ماشین
مصرف سوخت ماشین (هوندا crv) تقریبا دوبرابر شده.کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه و اینکه کجا باید ببرم تا نشون بدم؟
2021-08-31 13:43:00 #Montreal [ماشین] ماشین
هزینهی ماشین گرفتن از مربی برای امتحان فول جی سنتر Brampton حدودا چقدر هستش؟
2021-08-31 20:34:00 #Canada [ماشین] ماشین
من ونکور هستم و میخواستم یه ماشین لیز کنم ( نو یا کارکرده) از کجا باید دنبالش بگردم؟ چه سایتی؟ حضوری کجا؟
2021-09-01 02:04:00 #Canada [ماشین] ماشین
من میخواستم یه ماشین لیز کنم ( نو یا دست دوم) از کجا باید دنبالش بگردم؟ چه سایتی؟ حضوری کجا؟ ونکور هستم
2021-09-01 02:21:00 #Canada [ماشین] ماشین
برای بیمه ماشین که ریت و خدمات خوبی داشته باشند کجارو پیشنهاد میکنید
2021-09-01 10:42:00 #Canada [پیشنهاد میکنید] ماشین
کسی تجربه زندگی در ادمنتن، کلگری و… در البرتا رو داره؟ ایا با ماشین fwd و وینتر تایر میشه گذروند زمستون رو یا حتما باید awd باشه ممنون
2021-09-01 11:51:00 #Canada [ماشین] ماشین
به ، سوالی داشتم، آیا در کمپانی Hyundai کسی رو می شناسید یا تجربه دارید که معرفی کنید، برای لیز ماشین میخواستم، سپاسگزارم
2021-09-03 12:52:00 #Toronto
آیا امکانش هست که برای جریمه پارک ماشین درخواست تجدید نظر بدیم ؟ محل جریمه روبروی خونه و بدون تابلوی پارک ممنوع بود و همه پارک میکنن همیشه و ظاهرا آزاد هست من نمیدونستم باید موقع برف روبی ماشین اونجا نباشه و صبح دیدم ۱۶۳ دلار جریمه شدم??♂️ (۳ ژانویه ۳:۳۰ صبح ) تازه دو ماه و نیم هست که اومدیم و از قوانین اطلاع نداشتم و گواهینامه ام بین المللی هست و تازه دو سه روز از خرید ماشین میگذشت ممنون میشم راهنماییم کنین
2022-01-23 21:18:00 #Toronto